keskiviikko 14. elokuuta 2013

Loppukesän lounas




Kasvikset ovat ihan parasta tähän aikaan vuodesta! Nyt saa kotimaisia papujakin. Papuja vain kiehautetaan hetki ja lohkaistaa sitten lautaselle nokare voita päälle. Kesäkurpitsan toi isä, mutta ei se paljon kaupassakaan maksa. Lapsetkin rakastavat näitä kesäkurpitsapihvejä: Viipaleet kastetaan munakorppujauhoseoksessa ja paistetaan pari minuuttia pannulla. Leipäjuustoa käytän paljon. Se on täyttävää ja sopii miedonmakuisena patoihin ja keittoihinkin. Ihanaa se on myös kuumennettuna. Äidin takapihan lavalla kasvaa tänä kesänä basilikaa. Jo sen tuoksu on huumaava. Tomaatin, mozzarellan ja oliiviöljyn kanssa liitto on made in heaven.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti